Стрічка новин - 08-07-2015, 11:07 - sasa 866

Призовий фонд Суперкубка України – символічний

Призовий фонд Суперкубка України – символічний

Призовий фонд поєдинку за Суперкубок України, в якому Динамо і Шахтар зустрінуться 14 липня в Одесі, як і колись, буде символічним. Команди розділять мільйон гривень: 650 тисяч отримає переможець, 350 – переможений.

На одеському стадіоні Чорноморець, здатному прийняти 34 164 глядача, очікують аншлаг. Квитки продаються в Одесі, Києві та Львові, а також – за допомогою одного з інтернетівських квиткових порталів.

Іванов з граничною точністю назвав кількість квитків, вже переданих клубам для фанатів: Динамо замовило 4921, а Шахтар – 4998. Теоретично матч міг відбутися на більш місткому НСК Олімпійський або Арені Львів, проте ці варіанти були відхилені в зв\’язку з тим, що названі арени є домашніми відповідно для киян і гірників.

Гарантії безпеки проведення цього поєдинку в Одесі дав особисто голова обласної адміністрації Саакашвілі, а прем\’єр-ліга вже провела низку нарад з УВС Одеської області.

Трансляція майбутньої в Одесі гри буде здійснюватися 15 камерами, дві з яких дозволять демонструвати повтори в найвищій якості, – повідомляє Спорт-Экспресс в Украине.

Погода